Academies

Davines Akademie jsou harmonickým spojením vzdělávání, kultury a módy v nejvíc fashion městech světa.

Davines Village

Davines Village

ITÁLIE - Parma

Davines Village, zhmotnění hlavní hodnoty značky: udržitelné krásy. Village žije a dýchá díky udržitelné energii, snižování množství odpadu, optimalizaci přírodních zdrojů a šetření neobnovitelných zdrojů.

Davines Academy v Paříži

Davines Academy v Paříži

FRANCIE - Paříž

Akademie je místem, kde se setkává současná architektura, design, umění, kultura a společenský život. Náš styl je založen na harmonii, jednoduchosti a dobrém vkusu.

Davines Academy v Deventeru

Davines Academy v Deventeru

NIZOZEMSKO - Deventer

Akademie v Deventeru je součástí nizozemské pobočky Davines. Prostory, které byly otevřeny v roce 2013, se vyznačují moderním a světlým designem v kombinaci s příjemnou atmosférou.


AllilON Education

AllilON Education

UK - London

AllilON academy v Londýně založili Johnny Othona a Pedro Inchenko. Jejich vizí je využít AllilON jako prostředek vzdělávání v oboru na všech úrovních, a zároveň šířit nakažlivé nadšení pro kadeřnické řemeslo.

ION Studio

ION Studio

USA - New York

ION STUDIO NYC založili dva kadeřníci Marco Santini a Leonardo Manetti. V klidné dlážděné ulici v srdci historické čtvrti Soho najdete newyorské kadeřnické útočiště.


Kaizen Education

Kaizen Education

USA - Chicago

Kaizen je japonský výraz pro neustálé sebezdokonalování, který vám umožní odhalit váš skutečný potenciál, využít vaši vnitřní kreativitu a ukázat vaši práci v tom nejlepším světle. 


Nenechte si nic ujít!