gem pages image
gem pages image

Jak chránit svou barvu pomocí ošetření schváleného salonem

Barvené vlasy mohou být poškozené a matné, pokud nejsou správně chráněny. Ale vytvořili jsme novou bylinnou infuzi v salonu s použitím jedinečné kombinace přírodních ingrediencí, která přináší okamžité výsledky.

Všichni víme, že kompromisem za získání požadované barvy vlasů je, že si vlasy alespoň trochu poškodíme kvůli chemikáliím používaným během procesu barvení. Dobrou zprávou je, že existují způsoby, jak opravit a chránit vlasy a obnovit váš zdravě vypadající lesk a maximalizovat tak vaši novou barvu.

gem pages image

Jak funguje barva na vlasy a co dělá 

s vašimi vlasy

Chemické přípravky na barvení vlasů - nebo barvy na vlasy - obvykle obsahují amoniak, který otevírá vnější vrstvu vlasové kutikuly a umožňuje barvivu proniknout do kůry, čímž naplní vlasový stvol. Při zesvětlování vlasů bude součástí ošetření také odbarvovací prostředek, jako je peroxid vodíku, který vlas zbaví přirozené barvy.

Jak může barva poškodit vaše vlasy

Chemické barvení nám může pomoci získat požadovaný vzhled, ale může také poškodit vlasy, pokud je nechráníme. Je to proto, že použité chemikálie mohou být drsné – zejména odbarvovače používané k zesvětlení tmavších vlasů – ovlivňující proteiny a oleje, které udržují vlasy zdravé. To zase oslabuje vlasy, takže je pravděpodobnější, že se lámou. I bez odbarvování může amoniak způsobit zdrsnění vlasů. Struktura kutikuly je trochu jako tašková střecha s překrývajícími se „šupinami“, které mohou být buď uzavřené a hladké, nebo otevřené a texturované. Protože amoniak otevírá šupinky, aby barvivo mohlo proniknout, může zanechat vlasy spíše matné než lesklé.


Ošetření Naturaltech Tailoring Treatment k ochraně vašich vlasů

Naturaltech Tailoring poskytuje personalizované bylinné vlasové infuze v salonu, které přinášejí výsledky okamžitě, bez času na vývoj. Se čtyřmi nejmodernějšími bázemi a šesti posilovači botanických extraktů existuje 24 způsobů, jak se vypořádat s vaší jedinečnou výzvou v oblasti zdraví vlasů. Pokud si barvíte vlasy a chcete je chránit a zároveň zajistit, aby barva zůstala zářivá déle, váš odborník ze salonu pravděpodobně vytvoří směs, která využívá kombinaci naší hydratační báze a zpevňujícího boosteru.


Prozařující báze pro barvené vlasy, které potřebují lesk

Viděli jsme, jak amoniak používaný v mnoha barvách na vlasy může způsobit, že vlasy vypadají matně, protože způsobí, že se šupiny vnější vrstvy kutikuly otevřou a vytvoří hrubou strukturu. Chcete-li ze své barvy vytěžit maximum, budete muset obnovit lesk. Prozařující báze Naturaltech Tailoring k tomu využívá palmový olej odrážející světlo (nebojte se, je to palmový olej certifikovaný pro vyvážení hmotnosti RSPO, který má zvýšenou sledovatelnost). Vyhlazením vrstvy kutikuly a přidáním prvku odrážejícího světlo nejenže vlasy vypadají zářivě, ale budou také měkčí a hladší.


Výsledky: 

  • o 30,5 % více okamžitého lesku*
  • 3,5x více lesku**
  • o 58,8 % větší hebkost vlasů***

*Nezávislá laboratoř, instrumentální test podpořený klinickým hodnocením na pramenech vlasů.

**Nezávislá laboratoř, instrumentální test podpořený klinickým hodnocením až 72 hodin na pramenech vlasů.

***Nezávislá laboratoř, klinická zkouška na pramenech vlasů.


Zpevňující Booster pro poškozené vlasy

Pokud chcete, aby vaše barvené vlasy byly co nejzdravější, nestačí se zabývat povrchovými problémy. Musíme jít také hlouběji do vlasů, abychom obnovili proteiny poškozené chemickým ošetřením. K tomu používáme výtažek z amarantu, vysoce bílkovinné, bezlepkové obiloviny, který poskytuje aminokyseliny potřebné k posílení vlasů poškozených teplem, znečišťujícími látkami a chemické ošetření. Pozitivním vedlejším účinkem tohoto ošetření je, že se vlasy snadněji kartáčují, což snižuje lámavost.


Výsledky:

  • o 28 % méně zlámaných vlasů*
  • o 26 % větší síla**
  • Posílení vlasového vlákna vydrží až 5 umytí***

*Nezávislá laboratoř, instrumentální test na pramenech vlasů při použití strength base (posilující báze)

+ fortifying booster (zpevňující booster / posilovač)

**Interní laboratoř, instrumentální test na pramenech vlasů při použití strength base (posilující báze)

+ fortifying booster (zpevňující booster / posilovač)

***Interní laboratoř, instrumentální test na pramenech vlasů při použití strength base (posilující báze)

+ fortifying booster (zpevňující booster / posilovač) po 5 umytích.

gem pages image
gem pages image

Dva způsoby, jak zažít ošetření Naturaltech Tailoring 

Víme, že stejně jako jsou pro vás vaše vlasy jedinečné, je jedinečný i váš způsob, jakým dáváte přednost péči o vlasy. Proto nabízíme ne jednu, ale dvě verze zkušeností Naturaltech Tailoring.

gem pages image

Pro okamžité výsledky, rychlé: Herbal Hair Infusion Fast Treatment

Pokud potřebujete rychlé výsledky, vyberte si rychlou léčbu Herbal Hair Infusion, která přináší okamžitou účinnost, bez doby zpracování. Diagnostický proces je jednoduchý díky našemu digitálnímu nástroji Naturaltech Tailoring Consultation a váš odborník v salonu vám namíchá vlastní směs produktů, aby na místě vytvořil vaši personalizovanou léčbu.

Pro shovívavější zážitek: Herbal Hair Infusion Ritualistické ošetření vlasové pokožky

Svěřte se do péče svého odborníka v salonu, který je po ruce, aby diagnostikoval vaše potřeby vlasové péče a zároveň vám nabídl chvíli klidu. Po důkladném konzultačním procesu vám připraví vlastní bylinné rituální ošetření vlasů a vlasové pokožky. Vaše ošetření pak začne uvolňující masáží rukou, než se váš recept na míru aplikuje na vlasy zklidňujícím kartáčem.

Najděte si nejbližší salon Davines

Pokud máte blond vlasy a chcete jim dodat objemovou vzpruhu, zarezervujte si termín u svého nejbližšího odborníka Davines, který bude moci použít náš diagnostický nástroj k vytvoření vaší personalizované léčby Naturaltech Tailoring během několika minut.

Přečtěte si více!

DAVINES SHOW PRO KADEŘNÍKY - 11. 6. 2024
PRO KADEŘNÍKY PŘIPRAVUJEME DAVINES SHOW, KTERÁ SE BUDE KONAT 11. 6. 2024 V PROSTORÁCH JATKA78 ZA ÚČASTI ČESKÉHO ŠKOLITELSKÉHO TÝMU...
Davines ve Forbes
Davines ve Forbes Jsme součástí lednového vydání Forbes, ve kterém máme tu čest figurovat v rámci předplatného tohoto časopisu. Pokud si...
Odemkněte tajemství lesklejších vlasů: OI Liquid Luster
Hledáte rychlý a účinný způsob, jak proměnit své vlasy? Nehledejte nic jiného než OI Liquid Luster, rychle působící tekuté oplachující ošetření,...

Nenechte si nic ujít!